Ingrediënten:
* croissants uit blik (van AH, die zijn het lekkerst)
* bruine suiker
* kaneel
* chocoladepasta (puur of bv Euroshopper duo)
Croissantdeeg uitrollen. De helft besmeren met chocoladepasta en de andere helft met bruine suiker en kaneel. Voor het lekkere zou je onder de bruine suiker nog margarine kunnen smeren.
Oven voorverwarmen op 200 graden en 13 minuten afbakken.
Wat een leuk idee om ze te besmeren met chocoladepasta en/of een combinatie van suiker en kaneel. Simpel, maar heerlijk ter afwisseling. Zou er nooit zelf op gekomen zijn, maar we zijn niet allemaal even creatief. 🙂 Leuke site trouwens! Genoeg hier dat het uitproberen waard is!
Ah, nog een leuke tip, thx! Ik maakte gisteren toevallig ook croissants maar deed er chocolade in en ook banaan. Jammie.
De croissants in blik van de AH hebben de ingrediënten veranderd. Deze bevatten nu wel dierlijke ingrediënten dus ze zijn niet meer veganistisch.