Ingrediënten gevulde bladerdeegtaartjes:
* 8 plakjes bladerdeeg
* stelen van de gevulde champignons
* 2 uien
* 2 tenen knoflook
* rooktofu
* 125 gram kastanje champignons
* alpro soya cuisine
* plantaardige kruidenboter
* sesamzaadjes
Snij de champignons en uien heel klein. Bak eerst de uien en doe vervolgens de champignos en knoflook erbij. Bak dit zo’n 5 minuten. Verkruimel de rooktofu boven de pan en bak dit nog 5 minuten mee. Giet de alpro soya cuisine erbij en bak het zachtjes mee zodat het een mooie massa wordt.
Verdeel de vulling over de 8 plakjes bladerdeeg. Doe op elk bergje vulling een theelepel kruidenboter en vouw de bladerdeeg taartjes dicht. Doe de bladerdeeg taartjes op bakpapier op een bakplaat en strooi er sesamzaadjes over. Doe de gevulde champignons en gevulde bladerdeeg taartjes samen in de op 200 graden voorverwarmde oven voor 25 minuten.