Banana Cake

Ingrediënten:

* 3 rijpe bananen
* 1/4 cup zonnebloemolie
* 1/2 cup bruine suiker
* 1 tl zout
* egg replacer voor 1 ei
* 1 tl vanille
* 1 1/2 cup bloem
* 1 tl bakpoeder
* 1/2 tl baking soda
* 1/2 cup chocolade stukjes

In een grote mengkom mix je de bananen met de olie, suiker en vanille.
Maak de egg replacer volgens de gebruiksaanwijzing en voeg het met de zout toe aan de bananenmix.
Als het goed gemengd is kan je de bakpoeder en baking soda toevoegen en daarna de bloem in twee delen er door mengen. Als laatste roer je de chocoladestukjes erdoor.
Bak de cake in ongeveer 45-50 minuten op 175 graden.

One thought on “Banana Cake”

  1. Hmmm bananencake!!

    Ik maak deze ook regelmatig, al is het in een iets andere variant, maar het is altijd een groot succes!
    Je kan trouwens de egg replacer gewoon weglaten, de banaan is al de eivervanger. Maakt het recept meteen een stuk toegankelijker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *