Quinoa salade

Ingrediënten (voor twee personen):

* 150 gram quinoa
* 2 kleine tomaten
* 1 ui
* 1 teen knoflook
* 1/2 aubergine
* pijnboompitten
* sesamzaadjes
* verse koriander
* olijfolie
* citroensap
* zout/peper/gemalen koriander/komijnzaadjes

De quinoa koken met 300 ml water voor 10 minuten. In de tussentijd ui en aubergine snijden en knoflook uitpersen en op laag vuur in olijfolie bakken. Op smaak brengen met zout, peper, gemalen koriander en komijnzaadjes.
De pijnboompitten in een koekenpan zonder olie droog bakken.
Tomaat in blokjes snijden en koriander fijn snijden.

De quinoa en ui/aubergine laten afkoelen. Alles in een kom mengen en op smaak brengen met olijfolie, citroensap en de sesamzaadjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *