Hartige Taartjes

Ingrediënten:

* 8 bladerdeegplakjes
* tofu
* champignons
* spinazie
* ui
* knoflook
* sesamzaadjes
* 1el bouillonpoeder
* Alpro Soya Cuisine, ongeveer 75 ml

De tofu droog persen en verkruimelen. Champignons klein snijden, ui snipperen, knoflook persen. De tofu, ui en knoflook bakken. Champignons toevoegen en mee bakken, spinazie toevoegen. Bouillonpoeder toevoegen en kruiden naar smaak. Alpro Soya Cuisine toevoegen en goed laten intrekken.
De 8 bladerdeegplakjes laten ontdooien en het mengsel erover verdelen. Vouw de bladerdeegplakjes dicht en strooi er wat sesamzaadjes op. Ongeveer 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Wat ook heel lekker is, is om de bladerdeegplakken in vieren te snijden en dan te vullen met de vulling. Je krijgt dan mini hapjes. Erg leuk als hapje op een feestje.

Share

Een reactie op “Hartige Taartjes”

  1. René says:

    Vandaag deze taartjes gemaakt (Alpro Soya Cuisine vergeten, evengoed) heerlijk. Zelfs mijn jongste zoon die niets van uiten en champignons wil weten wilde na het proeven graag een half pakketje verorberen. Binnenkort maar eens voor het hele gezin maken.

Laat een reactie achter